zondag 7 oktober 2012

Preview: Herôme prinsessennagelak


De nieuwe nagellakjes van Herôme hebben wat speciaals! Het zijn tien geweldig mooie prinsessen-kleurtjes! Het bijzondere aan deze nagellak is dat deze op waterbasis is en dus met water afwasbaar is. Ideaal voor kinderen, misschien wat minder voor ons!



Er zijn maar liefst tien prachtige prinsessen-kleuren, die stuk voor stuk passen bij prinsesjes in de dop. I am Sweet is net zo zoet en roze als een suikerspin, terwijl het roze van I am Special doet denken aan aardbeien limonade. I am Creative is artistiek paars: ook leuk voor de teennageltjes. Het felle kersenroze van I am Cute doet je meteen smelten: zo schattig is het. I am Naughty is voor kleine, ondeugende prinsesjes en daar hoort uiteraard rood bij. Het lavendelblauw van I am Smart is voor pientere prinsesjes, terwijl I am Hilarious lekker gek is: pistachegroen, zoals een ijsje. I am Fun is knalgeel en past bij echte party prinsesjes. Voor lieve, zoete prinsesjes is het zachte geel van I am Brave op het prinsessenlijf geschreven. Tot slot in de collectie I am Cool: een zacht grijze kleur voor prinsesjes die naast heel lief, ook heel stoer zijn.

Ik ben erg benieuwd naar deze nagellakjes, ik heb namelijk nog nooit van zoiets gehoord. De lakjes gaan 3,95 per stuk kosten en liggen vanaf 1 oktober in de winkel.

Ik heb ze eerlijk gezegd nog niet gezien, en ben af aan het wachten. Ik zou toch wel 1 of 2 kleurtjes hiervan willen hebben, al is het alleen maar om ze uit te testen!

Geen opmerkingen:

Weekdeals (728x90)