woensdag 20 april 2011

Preview Essence LE: You Rock!

In het zomerseizoen brengt Essence een nieuwe Limited Edition uit genaamd You Rock! Deze lijn is gebaseerd op het festivalseizoen. Het idee achter deze lijn is dat je hiermee makkelijk een festival-look kunt creëren. Ook bevat de lijn makkelijke hulpjes om jezelf op te frissen op het festivalterrein.

De lijn zal weer alleen bij de Kruidvat te koop zijn, in de maanden mei en juni en de prijzen zullen weer tussen de 2 en 5 euro liggen. De producten zien er weer super uit, en ik denk dat deze LE weer hard zal gaan. Kijken jullie mee?






Als eerste de eye-shadow base. Ieder merk heeft door dat hier toch erg veel vraag naar is lijkt wel.  Deze is te krijgen in de kleur: 01. rock chick´s base












Het eyeshadowpalette is een doosje met 6 kleurtjes, zodat je niet teveel mee hoeft te nemen naar de festivals. Ook bevat dit palet een mini kajalpotloodje, een spiegeltje en een applicator om zo je hele look compleet te maken.
Verkrijgbaar in de kleur:
01. rock chick's palette.













Een andere handige tool om mee te nemen en je warrige haar uit te kammen (want ja, na een aantal concerten headbangen is je haar extreem warrig) is dit borsteltje. Handig klein en compact.
01. rock chick’s brush.

















Deze lipstains houden het vol tot de afterparty en zorgen ervoor dat je niet meer om hoeft te kijken naar je lippen.
Verkrijgbaar in de kleuren
01. let me in rose
02. your pink is on fire.
















De nagellakjes geven je festivaloutfit de final touch.
Verkrijgbaar in de volgende kleuren:
01. cut off the beige,
02. love, peace and purple,
03. kings of mints,
04. let me in pink
05. speed of light blue. 

















Als laatste in deze lijn is er een Bodysplash uitgebracht. Heerlijk geurend en verfrissend afkoelen met een druk op de knop nadat je compleet los bent gegaan op je favoriete band! Deze bodysplash is verkrijgbaar in de geur:
01. rock chick’s refresher









Ik ben vooral erg benieuwd naar de lipstains en de nagellakjes en ga deze dan ook zeker halen (en swatchen)!! Gaan jullie ook nog wat halen van deze lijn?


Bron

Geen opmerkingen:

Weekdeals (728x90)