zondag 7 april 2013

Nominatie Liebster-award


Vandaag eens heel iets anders! Ik ben genomineerd voor de Liebster-award door Roos van der Linden. Zij heeft een eigen blog die je kunt vinden op http://enjoymyfunnylife.blogspot.nl/ dus neem zeker even een kijkje! De Liebster-award komt oorspronkelijk uit Duitsland en is eingenlijk een 'tag' die bedacht is om de kleinere blogs onder de aandacht te brengen. Bij deze nominatie horen een aantal "regels",
  • Elke blogger die genomineerd is moet 11 vragen beantwoorden die zijn/haar voorganger heeft verzonnen, in mijn geval heeft Roos 11 vragen verzonnen die ik moet beantwoorden.
  • Iedere blogger moet 11 feitjes over zichzelf vertellen
  • Ik moet 11 mede-bloggers nomineren, ik heb dus 11 blogs uitgezocht waarvan ik vind dat ze een beetje extra aandacht verdienen
  • Voor deze 11 bloggers verzin ik ook 11 vragen die zij moeten beantwoorden
  • Ik moet de bloggers laten weten dat ze genomineerd zijn en ik mag niet terug genomineerd worden!

Leuk! Het is een hele hoop dus pak lekker een kopje koffie of thee er bij. Laten we beginnen!

De 11 vragen van Roos.

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Al een aantal jaartjes vol ik een hele hoop beautyblogs, maar ik merkte dat veel beautybloggers gewoon niet over de producten schreven die ik zelf wilde aanschaffen, namelijk budgetproducten. Ik vond het hartstikke leuk om allerlei artikelen over Dior, Givenchy en Chanel voorbij te zien komen, maar ik had het geld gewoon niet om 30 euro voor een nagellakje neer te tellen (bij wijze van spreken).  Maar ook al heb ik wat minder te besteden, dat wil niet zeggen dat ik dan maar voor de "slechtere" producten moest gaan. Ik wil voor mijn geld natuurlijk ook gewoon kwalitatief goede spullen hebben. Omdat ik toch aardig wat budgetspullen koop, besloot ik er wat artikelen over te maken zodat anderen ook konden zien dat wat ze wel of niet konden kopen.

2. Waar haal je je inspiratie voor je posts vandaan?
Alles wat ik in de winkel in mijn mandje leg ;). Oke, dat is misschien iets overdreven, maar bij veel producten die ik koop  ben ik benieuwd of het goed werkt of dat het totale troep is. Ik vind het leuk om te schrijven over iets wat me echt (positief) verbaast heeft, maar wil andere meiden ook graag waarschuwen als ik een product heb wat echt niet goed werkt. Gelukkig heb ik niet vaak een miskoop!

3. Welke blogster zou je wel eens willen ontmoeten? En waarom?
Ik denk dat ik wel eens een bakje koffie zou willen drinken met Vera Camilla, zij lijkt mij een leuke meid en ze komt op haar blog altijd eerlijk over.

4. Wat vindt jij het leukste aan bloggen?
Lekker mijn eigen verhaaltjes kwijt kunnen op het internet. Ik vind het leuk om anderen te vertellen welke leuke dealtjes ik nu weer op de kop heb getikt of heb gevonden.

5. Waar schrijf je het liefst over op je blog?
Nagellak!! Waar het hart van vol is....

6. Zit je op een sport?
Ik fitness zo af en toe, maar doe dit helaas niet zo vaak als ik eigenlijk zou willen. De sportschool is maar een paar minuten fietsen hier vandaan, maar helaas is mijn fiets stuk. Lopend wordt het al gauw een stukje verder en bussen rijden er al helemaal niet heen.

7. Wat is jou lievelingswinkel?
Mag ik hierbij even valsspelen (A). Ik heb er drie, dat zijn de Action, de Big Bazar en het Kruidvat. Alledrie zijn dat winkels waar ik uren in kan doorbrengen en kan rommelen tussen alle make-up en verzorgingsartikelen. Maar als ik er echt maar eentje mag kiezen dan denk ik dat ik toch voor het Kruidvat moet gaan.

8. Wat is je lievelingsblog?
Pfff die is echt best moeilijk. Ik denk dat ik Veracamilla.nl, ik vind haar sympathiek overkomen en vind haar verhalen altijd leuk om te lezen. Al is Beautygloss.nl van Mascha voor mij echt jeugdsentiment, die volg ik al zo verschrikkelijk lang en blijf ik leuk vinden.

9. Wat voor blogs volg jij vooral?
Ik volg vooral beautyblogs. Ik ben werkelijkwaar verslaafd aan nagellak, make-up en verzorgingsproducten en vind het superleuk om te bekijken wat anderen kopen, wat anderen fijn en minder fijn vinden. Ik volg er ondertussen een stuk of 50 denk ik.

10. Wat is je bijnaam?
Pff.. Die heb ik tegenwoordig niet meer... Alhoewel... Mijn nichtje heeft me een bijnaam gegeven omdat ze mijn naam nog niet uit kan spreken. Ze noemt mij (tante) Noeka en schreeuwt dit ook gewoon kei hard over straat als ze me ziet staan of lopen.

11. Heb je al plannen voor je toekomst?
Ja! Dat mag ook wel want ik ben al 27 ;). Ik ben bezig met afstuderen, heb al een eigen huis (samen met mijn vriend) en mijn schoonzusje heeft zelfs al een kindje ;). Als ik klaar ben met studeren wil ik als psycholoog aan het werk en uiteindelijk wil ik zelfs een eigen praktijkje. Ook zou ik graag met mijn vriend kindjes willen, maar dat is nog iets voor de toekomst.

Dit waren de 11 vragen die Roos voor mij verzonnen had.

De 11 feitjes over mezelf.


  • Ik ben bijna afgestudeerd als psycholoog, momenteel ben ik me aan het specialiseren in angststoornissen (erg interessant!
  • Ik (samen met mijn vriend) twee katjes heb die de liefste zijn van de wereld <3. Ze komen supervaak knuffelen en eentje heeft zelfs een knuffeltactiek bedacht. Die heeft uitgevonden dat als hij op zijn rug gaat liggen en ons met grote ogen aankijkt, wij ongeacht waar wij zelf mee bezig zijn, het volgende doen:   Aaah, kijk Siep!! *Staan op en gaan hem knuffelen*
  • Ik doe soms best wel 'burgerlijke' dingetjes. Zo noem ik het altijd maar, maar iedere woensdag (als ik niet naar school of naar mijn werk hoef, ga ik met mijn schoonmoeder, haar zus en mijn kleine nichtje (nog geen twee) naar de Intratuin of de Hema om te ontbijten. Later in de middag gaan we ook nog eens naar de Hema voor het 4-uurtje (koffie met een taartje!). 's Avonds komen mijn vriend, zijn zus en haar man naar hun moeder toe en eten we met zijn allen lekker frietjes. Helaas zie ik mijn eigen ouders een stuk minder vaak (zij wonen ruim een uur reizen hier vandaan), nu ik er zo over nadenk moet ik daar echt eens wat vaker heen.
  • Ik heb bijna zoveel nagellakjes dat ik 1 jaar lang iedere dag een andere lakje op zou kunnen doen.
  • Hoewel ik houd van beauty ben ik ook verslaafd aan gamen, zo heb ik Borderlands 1 en 2 al meerdere keren uitgespeeld.
  • Ik ben vegetarisch en mijn vriend, waar ik mee samenwoon, is een vleeseter. Toch zorgt dit nooit voor problemen, mijn vriend eet namelijk lekker vegetarisch mee en soms bak ik voor hem een schnitzeltje of iets anders er bij.
  • Ik ben verschrikkelijk lui, mijn fiets staat nu bijvoorbeeld al 5 weken met een lekke band.
  • Ik was vroeger onwijs fan van de Backstreet Boys!                            
  • Ik schrijf met links, maar de rest doe ik allemaal met rechts
  • Ik ben doodsbang voor wespen en ja, ik weet dat ik groter ben en dat ze niets doen. Maar bah, als er een in de buurt komt dan ren ik weg.
  • Ik kan bijna alle liedje van de Sprookjesboom meezingen (Efteling). Met mijn nichtje ben ik iedere woensdag aan het stampen voor de Fakir en doe ik de Drakendans.



And the nominees are..

1. Laura van http://beautybloglaura.blogspot.nl/
2. Dave en Elyse van http://beautyblogbydave.blogspot.nl/
3. Benthe van http://mybeautyblog.org/
4. Zoe van http://anawesomeblogwithnoname.blogspot.nl/
5. Maaike van http://feautystyle.blogspot.nl/
6. Robin van http://robinslifebook.blogspot.nl/
7. Manon van http://fallingbeauty.wordpress.com/
8. Jorien van http://www.tres-adorable.com/
9. Danique van http://gotyourownstyle.wordpress.com/
10. Linda van http://parisandroses.blogspot.nl/
11. Wojis van http://www.wojisonbeauty.com/


De vragen voor deze bloggers.

1. Waarom ben je gaan bloggen?
2. Wie is je grootste voorbeeld?
3. Wat is je lievelingshobby?
4. Als je maar een make-up product mocht kiezen en de rest mocht je nooit meer gebruiken, wat zou je dan kiezen?
5. Wat is je favoriete sprookjesfiguur?
6. Welk eten zou je absoluut niet kunnen missen?
7. Houd je van lente, zomer, herfst of winter en waarom?
8. Wat doe je als eerste als je wakker wordt?
9. Wat neem je altijd mee als je de deur uitgaat?
10. Wat vond/vind jij het verschrikkelijkste vak op school?
11. Waar ben je het meest trots op?

Als je deze vragen wil beantwoorden, maar je staat niet tussen mijn elf genomineerden, dan mag dat natuurlijk ook! Ik ben supernieuwsgierig, dus laat hieronder dan even een linkje achter naar je blog!


Bron: Afbeelding BSB

3 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk! Bedankt voor je nominatie! <3

robinslifebook zei

Hi bedankt voor de nominatie ik ga hem zeker doen!
Grt Robin

Unknown zei

Leuk gedaan!
Liefs, Roos

Weekdeals (728x90)