donderdag 11 april 2013

Preview: Essence - like a jump in the pool


Jullie weten vast wel dat Essence een viertal geurtjes in hun vaste assortiment heeft zitten. Ik heb leuk nieuws want dit voorjaar breidt Essence het assortiment weer met een geurtje uit! Vanaf half april (dat is al bijna!) ligt er namelijk een gloednieuwe geur in de winkels. Naast de geuren like a trip to new york, like a new love, like a day in a candy shop en like a girls night out komt Essence nu ook met like a jump in the pool, speciaal om de zomer te vieren.

Essence zegt zelf het volgende over like a jump in the pool:

Wat dacht je van een verfrissende duik in het zwembad op een warme zomerdag? Voor elke stemming en elk moment heeft essence een passende geur onder het motto: “Choose your mood! It’s just a spray away!” Nu zijn er maar liefst vijf geuren om uit te kiezen, van bloemig en exotisch tot superfris!
Deze geur in the pool bruist van energie en brengt de fun factor naar een compleet nieuw niveau - een duik in een diepblauw zwembad! Koel, verfrissend en opwekkend. De geur opent tintelfris met aroma's van rode peper, appel en citroenbloesem. Het bloemrijke hart met pioenroos en lelietje-van-dale wordt opgepept met frisse groene theebladeren. De basis met cederhout, musk en vanille geeft de geur een fijne zomerse warmte. Essence - like a jump in the pool is de ultieme uitnodiging voor dé pool party van het jaar. Vergeet je bikini niet!



Ik ben toch wel erg benieuwd geworden naar deze geur! Ik houd van frisse geuren en ben nog op zoek naar een lekker zomergeurtje om mijn Jil Sanders - Sun mee af te wisselen. Ik ga over een tijdje fijn even sniffelen aan deze parfum en als hij goed bevalt neem ik hem mee en kunnen jullie natuurlijk een review verwachten.


De geur zal vanaf half april te krijgen zijn bij het Kruidvat en de Trekpleister. Je kunt kiezen voor een flacon van 50 ml (lekker groot) of een van 10 ml (handig voor in je tas). Zoals we van Essence gewend zijn zal de prijs ook weer heerlijk budgetproof zijn, je betaalt namelijk 3,29 voor 10 ml en zelfs maar 6,99 voor 50 ml.

Geen opmerkingen:

Weekdeals (728x90)