dinsdag 26 april 2011

Preview Catrice LE: Papagena


Vorige week vertelde ik jullie wat over de aankomende LE van Essence. Catrice komt natuurlijk ook met een nieuwe LE, en die zal ik hier bespreken. Deze LE bestaat zoals iedere keer weer uit verschillende producten. Ik vind ze er super uitzien! Catrice zegt zelf over deze LE dat deze je wegtrekt naar een wilde en exotische wereld. De zelfverzekerde snuffelen langs de stedelijke wildernis rond en onderstrepen hun vrouwelijke sterkte met adembenemende samenstelling die op rijke groene en kaki kleuren wordt gebaseerd en die door heldere accenten in gele roze, oranje en mosterd worden onderbroken. Wat moeten we daarbij verwachten? Dit dus… kijk mee! 

Absolute Eye Colour Quattro



Twee oogschaduw paletjes in aardeachtige/kaki kleuren met heldere highlighterkleur. Ik vind ze er superleuk uitzien en zal er ook zeker 1 aanschaffen! Voor mij zijn toch de wat neutralere kleuren wat beter.
C01 Rumble in the Jungle
C02 Birds of a Feather

Waarschijnlijk zullen deze oogschaduwen zo rond de €4,49 gaan kosten.

 

Eyeliner Pen


In deze lijn zitten ook 3 eyelinerpennen, in de kleuren:
C01 White Eyes
C02 Papa-Greener
C03 Welcome to the Jungle
Ik vind ze er erg leuk uitzien! Ideaal voor in de zomer als je niet een complete look wil maken. Deze pennen zullen waarschijnlijk rond de €2,99 per stuk gaan kosten.


Feather Lashes


Nepwimpers in de vorm van bladeren, erg leuk voor de afwisseling!
Deze zullen rond de € 3,99  gaan kosten.



Blush Stick


Gelukkig brengt Catrice ook de blush-stick uit! Erg handig om snel een kleurtje op je gezicht te toveren
Te krijgen in de kleuren:
C01 Tigerlily
C02 Bird of Paradise
Deze blush-sticks zullen rond de € 3,49 gaan kosten.


Crystal Clear Gloss Stick


Next zijn de glossy lipsticks! Lipgloss is een echt zomers product door de glans die lipgloss afgeeft. Deze lipsticks hebben een gelstructuur en geven du seen mooi glansje aan je lippen zonder een te felle kleur af te geven.
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Tigerlily
C02 Bird of Paradise
Deze lipsticks zullen ongeveer €3,99 gaan kosten.



Gold Nuggets


Geweldig dit :D. Deze nuggets geven je een zomers tintje en bevatten een gouden shimmer effect… Volgens Catrice zelf een ‘must-have’ voor deze zomer
De prijs zal liggen rond de €3,99.


Ultimate Nail Laquer

En dan de producten waarvoor ik naar de winkel ga rennen, nee voor de winkel ga overnachten zelfs! De nagellakjes.. Ik hoop dat de kleurtjes overeenkomen met het plaatje wat we hier zijn want ze zijn echt lovely! Catrice kennende zullen deze ook weer van goede kwaliteit zijn, en is dit dus een mooie aanwinst voor je stash! De kleuren zijn:
  C01 Enter the Undergrowth
C02 Welcome to the Jungle
C03 Amazonian Gold
C04 Bird of Paradise
En de adviesprijs van deze lakjes komen overeen met de gewone lakjes van Catrice, namelijk 2,49.




Deze LE vanaf Mei tot Juli in de winkels liggen en verkrijgbaar zijn bij de Kruidvat en Trekpleister. Hebben jullie er ook leuke dingen bij gezien of laten jullie deze LE aan jullie voorbij gaan?





Bron 

Geen opmerkingen:

Weekdeals (728x90)