donderdag 28 april 2011

Help!! De gevreesde snor



Haartjes in het gezicht, het is niets om je voor dood te schamen of je onzeker over te voelen, iedereen heeft ze. De een heeft wat opvallendere haren, en bij de ander zie je ze niet. Als je er geen last van hebt kun je ze prima laten zitten en dit artikel overslaan. Mocht je last hebben van haartjes in je gezicht en het vervelend vinden dan kunnen de volgende tips je misschien helpen.


Haartjes in je gezicht kunnen vervelend zijn, of ze nou blond of zwart zijn.

Zwarte haartjes kun je epileren, met een draad of met een wasstrip (laten) verwijderen. Hoe je dit met een draad kunt doen, daar heeft Masha van Beautygloss een uitgebreid en duidelijk filmpje over gemaakt, deze vind je hier. Scheer de haartjes echt nooit af! Je krijgt hier dan harde en donkerdere stoppels voor terug en dit wil je natuurlijk helemaal niet! Als je geen zin hebt in de haartjes verwijderen kun je ze blonderen. Dit kan met producten van de drogisterij. In de zomer worden je haartjes door zonlicht sowieso al iets lichter, en hoe bruiner je zelf wordt des te minder vallen ze op.

Wil je dit zelf allemaal niet doen, dan kun je ook altijd nog een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialiste, die zijn hier erg ervaren in. De schoonheidsspecialiste kan bekijken wat de beste oplossing is voor jouw haartjes.
Ben je je haartjes echt zat, zijn het er teveel, of zijn ze echt heel erg donker en werkt blonderen niet goed genoeg, kun je aan laseren denken. Dit is een iets grotere ingreep, waarbij je ook pas na een paar sessies resultaat ziet, en oa. je huisarts kan hier verder ook meer over vertellen.


Het nadeel van donshaartjes in je gezicht is dat ze door make-up erg zichtbaar kunnen zijn, dit kun je door wat kleine trucjes een hoop verminderen.
 
- Als je last hebt van snorhaartjes kun je optisch natuurlijk gewoon de nadruk leggen op je ogen als je je op aan het maken bent. Zo wordt de aandacht meer naar je ogen getrokken in plaats van naar je mond.
- Probeer, als het gaat om foundation, blush enz, zo veel mogelijk vloeibare producten te gebruiken. Poeders benadrukken de haartjes op je wang alleen maar meer.
- Als je toch kiest voor producten in poedervorm, strijk dan als laatste altijd met je kwast of je hand de haartjes naar beneden (natuurlijke haarrichting) om ze zo minder op te laten vallen.




Geen opmerkingen:

Weekdeals (728x90)